SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Wat doet Veldsink Advies?

Veldsink Advies geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.

Hypotheken

Verzekeringen

Pensioenen

Veldsink Advies in de loop van de tijd

Wij delen ook graag ons verhaal met jou! We hebben namelijk al 40 jaar aan geschiedenis achter ons liggen en dat brengt natuurlijk mooie verhalen met zich mee. Wij nemen je mee in ons verhaal.

1979 | Oprichting Veldsink

In 1979 werd Veldsink Advies opgericht door Jan en Elly Veldsink waar zij met veel liefde en plezier vanuit huis in Nuenen advies verleenden en hun portfolio opbouwden.

Passie voor het vak

Het was soms hard werken, maar met passie voor het vak en de drijfveer om mensen financiële zorgen te ontnemen, werd het klantenportfolio steeds iets groter. Ze werden een echte local hero in Nuenen.

Een goede start!

De oprichting van Veldsink Advies bleek een succes. Na verloop van tijd hadden Jan en Elly Veldsink al een mooie klantenkring opgebouwd en kregen ze meer medewerkers die hen assisteerden.

2002 | Bekendheid groeit

In 2002 heeft Veldsink Advies al drie vestigingen kunnen toevoegen aan het portfolio en wordt steeds bekender in Brabant.

2018 | Veldsink Campus

In 2018 wordt de Veldsink Campus geopend, waar nu ook de stafafdelingen van Veldsink Advies gevestigd zijn.

Wensencampagne

In 2019 zijn we 40 jaar geworden en starten we de wensencampagne.

Lees meer over de wensencampagne